Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracţiuni rutiere

ro

23 Mar, 2013 00:00 1107 Marime text
Poliţiştii rutieri cercetează în stare de libertate pe C. Dragoş Florin, de 29 de  ani, din Medgidia, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii rutieri o cercetează în stare de libertate pe L. Elena Andreea, de 30 de ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.

Poliţiştii Secţiei 2 îl cercetează în stare de libertate pe T. Constantin Ciprian, de 32 ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autoturisme.

Poliţiştii din Costineşti îl cercetează în stare de libertate pe G. Marian, de 44 de ani, din Costineşti, întrucât a condus un moped pe drumurile publice fără a poseda permis.

Poliţiştii din Ovidiu cercetează în stare de libertate pe N. Paul, de 50 de ani, din localitate, întrucât a condus autoturism pe drumurile publice aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii