Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infecţia lui Nicuşor Constantinescu, „desfiinţată” de judecători (rechizitorii)

ro

17 Sep, 2014 00:00 2584 Marime text


Internarea în stare gravă a lui Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, într-un spital din New York, nu se bazează pe vreun înscris medical credibil!

Informaţia a fost făcută publică, ieri, de hotnews.ro, care citează o decizia a Curţii de Apel Bucureşti, instanţă care a menţinut primul mandat de arestare preventivă emis pe numele lui Nicuşor Constantinescu.  



„Nu rezultă din niciunul dintre înscrisurile depuse la dosar că inculpatul (n.r. Nicuşor Daniel Constantinescu) se află într-adevăr în starea în care susţine, aprecierile subiective ale medicului D.P. nefiind bazate pe vreun înscris medical care să ateste rezultatele unor analize, absolut necesare în cazul unei infecţii. Or, o infecţie nu este diagnosticată printr-o examinare computer tomograf, ci prin analize de sânge, asemenea dovezi nefiind prezentate judecătorului, tot ce a fost prezentat fiind aprecierea medicului în sensul că inculpatul s-ar afla în stare critică, dar stabilă, după ce câteva zile anterior arăta într-un alt document că, la examinarea tomografică a locului intervenţiei chirurgicale nu se observă nicio problemă de ordin medical“, se menţionează în motivarea Curţii de Apel Bucureşti, potrivit hotnews.ro.

Pe data de 27 mai, şeful suspendat al CJC a fost trimis în judecată, sub control judiciar, şi de procurorii DNA de la Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie, alături de Adrian George Gâmbuţeanu, directorul general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa.

Citeşte rechizitoriul aici.

Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată şi de procurorii DNA pentru abuz în serviciu în formă continuată.

Citeşte rechizitoriul aici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii