Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îndrăgostit lulea de o femeie mai tânără „Didi“, de 80 de ani, a dat foc locuinţei fostei iubite, după care s-a spânzurat

ro

14 Aug, 2015 00:00 1124 Marime text
Un bărbat din satul Darabani, Negru Vodă, s-a sinucis, după ce ar fi incendiat casa fostei sale partenere. El avea 80 de ani, iar fosta lui iubită era cu 15 ani mai tânără. Se pare că mâhnirea bărbatului era cauzată de faptul că partenera lui (S. Elena) s-ar fi îndrăgostit de un alt bărbat, mai tânăr decât el. Noul concubin s-a mutat în casa femeii şi totul părea în regulă. Nu şi pentru Gheorghe Jianu, bărbatul pe care localnicii din Darabani îl strigau „Didi“, căci acesta ar fi încercat de câteva ori să se sinucidă, potrivit vecinilor, care au reuşit de fiecare dată să-l oprească.
 
Acum câteva zile, omul ar fi fost dat afară din curtea Elenei. În noaptea de 12 spre 13 august, a intrat în bucătăria fostei iubite, a stropit cu benzină şi a dat foc, plecând apoi spre casă. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, arzând doar câteva obiecte din bucătărie, printre care şi aragazul.
 
Pesemne că gestul i-a produs niscaiva remuşcări, căci omul a scris trei pagini în care şi-a explicat gestul. Şi-a cerut iertare, a semnat şi a pus la vedere scrisoarea. Apoi s-a dus în curtea locuinţei sale, a legat mai multe crengi ale nucului din ogradă, pentru a fi sigur că îl vor ţine, după care s-a spânzurat.
 
Poliţiştii sosiţi la faţa locului au descoperit biletul în care bărbatul recunoştea că el a pus focul şi, totodată, îşi argumenta şi motivul sinuciderii. De aceea, nu există suspiciuni cu privire la deces. Totuşi, aşa cum cere procedura, trupul neînsufleţit al lui Gheorghe Jianu a fost depus la Morga Spitalului Mangalia, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii exacte a cauzelor decesului. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Negru Vodă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii