Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Bine și Cioro la 170“ Inconștiență pe patru roți

ro

21 Apr, 2015 00:00 1790 Marime text
Un adolescent din Constanța, care se autointitulează „Bombardieru'“, a postat pe o rețea de socializare un filmuleț denumit „Bine și Cioro la 170“, în care vedem că se află pe locul din dreapta al unui bolid condus de un prieten. Mașina are, conform imaginilor cu care s-a „lăudat“ în mediul virtual, viteza de 170 km/h și rula pe DN 3, între Constanța și Valu lui Traian.
 
Conform filmării, în spate se află alți doi tineri. Polițiștii rutieri au intrat în alertă și îl caută pe șofer, care nu este greu de găsit, după imagini. La câteva ore după ce a postat isprava, adolescentul rebel a șters-o de pe site-ul de socializare. De altfel, pe contul său, pe care nu considerăm oportun să îl dezvăluim, sunt postate doar filmări extravagante, care întrec cu mult limitele distracţiilor adolescentine.
 
Când va fi identificat, şoferul nu riscă decât suspendarea permisului pentru 90 de zile şi o amendă drastică, proporţională cu depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri la oră.
 
Astfel de teribilişti însă provoacă adesea tragedii. Amintim că un tânăr care se filma vara trecută pe DN 3, bând vin la volan, a fost depistat ulterior de poliţişti şi amendat. Însă, recent, beat turtă la volan, tot el a băgat în spital o tânără care aştepta autobuzul în staţia RATC de la Dobrogea. Povestea, aici:

Ionuţ Bogdan Stroe recidivează cu alcoolul la volan!: Studentă spulberată în staţia de autobuz de un tânăr şofer beat (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii