Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - 12 vagoane în flăcări Incendiu puternic în Giulești. Mai multe vagoane de tren au luat foc (galerie foto)

ro

19 Jul, 2020 08:04 2304 Marime text
Pompierii, de la ISU București-Ilfov, intervin în zona Calea Giulești pentru stingerea a trei vagoane de tren, dezafectate, aflate pe o linie secundară.

Incendiul s-a extins la înca un vagon al unei garnituri de tren, garată în apropiere.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucrești Ilfov a declarat pentru ZIUA de Constanța că „actioneaza șase autospeciale de stingere si alte patru sunt in deplasare spre caz”.

Oficialul ISU a mai precizat că pâna în acest moment nu sunt persoane rănite, dar intervenția se desfășoară cu dificultate din cauza accesului dificil al autospecialelor.

Din cauza arderii generalizate se degajă foarte mult fum.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților ISU București - Ilfov, o primă evaluare indică faptul că sunt 12 vagoane afectate de incendiu. Vagoanele sunt garate pe patru linii învecinate. „În acest moment, incendiul este localizat“, au mai precizat autoritățile.

UPDATE 2:

Reprezentanții ISU București - Ilfov informează că rămân la caz patru autospeciale de stingere.

„În continuare, se lucrează pentru stingerea ultimelor focare, va fi necesară verificarea tuturor vagoanelor. În interiorul unor vagoane se găseau materiale din lemn, mase plastice, anvelope, etc. La mică distanță, se găsesc alte vagoane dezafectate, care au fost cuprinse de incendii în anii precedenți“, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al instituției.

 
Sursa foto: ISU Bucuresti-Ilfov

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii