Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu pe autostrada A1 Sibiu-Deva. Ce alte precizări mai face Poliția Română

ro

29 Jul, 2020 07:43 1203 Marime text
 
  • Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către Holdea, la kilometrul 375, în zona localității Mintia, județul Hunedoara, a izbucnit un incendiu la nivelul unei semiremorci a unui ansamblu rutier, ce era încărcat cu produse alimentare. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Se estimează ca circulația să se reia, în condiții normale, în 30-45 de minute.

În perioada 28.07.2020 – 03.08.2020, circulația este restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență pe Autostrada A1, pe sensul dinspre Sibiu către Deva, la kilometrul 343+100 metri, în zona localității Orăștie, județul Hunedoara, în vederea efectuării de lucrări asupra rosturilor de dilatație. Restricția este valabilă și pe timpul nopții, lucrările fiind semnalizate corespunzător.

În perioada 27 iulie – 31 iulie 2020, în județul Vâlcea, au loc lucrări de întreținere a părții carosabile pe DN67, la kilometrul 157+420 de metri, la trecerea la nivel calea ferată, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Lucrările se execută în intervalul orar 08:00 – 20:00, circulația rutieră desfășurându-se pe jumătate de cale, fiind dirijată prin semaforizare.

Pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri – 473+440 de metri, între localitățile Remetea Mare și Lugoj, județul Timiș, au loc lucrări de reparații la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcție. Circulația rutieră nu este afectată pe drumurile județene din apropiere.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii