Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la un bloc de locuințe din Tulcea. Mai multe persoane, evacuate din imobil

ro

25 Jun, 2020 19:43 3903 Marime text


Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un incendiu anunţat prin intermediul numărului unic pentru  apeluri de urgență 112, în jurul orei 17:25, la un imobil de locuinţe tip bloc cu 5 etaje, din municipiul Tulcea.

   Au intervenit de urgenţă 4 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apa şi spumă, 1 autospecială pentru salvare și lucru la înălțime și 1 autospecială SMURD.

Incendiul a izbucnit la o garsoniera de la etajul doi  al blocului și se manifesta cu flacăra, cu degajare de fum, în incinta unei camere.
   Locatarul apartamentului ( 58 ani) și o altă persoană de sex masculin în vârstă de 40 ani au suferit intoxicații din cauza fumului, au fost preluate de echipajul SMURD, iar după ce au fost monitorizate au refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost localizat și lichidat în totalitate. Au ars obiecte de mobilier și electrocasnice, dar a fost salvată restul garsonierei.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, nicio persoană rănită, iar forțele de intervenție au evacuat 11 persoane din imobilul afectat.
La locul intervenției au fost prezente 2 echipaje mixte de poliție și jandarmi.
Cauza probabilă producerii incendiului este efectul termic al curentului electric.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii