Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la un apartament din Bistrița. O persoană a murit și alte cinci sunt la spital (galerie foto)

ro

14 Jan, 2020 07:31 1693 Marime text
Detașamentul de Pompieri Bistrița a intervenit în această dimineață în municipiul Bistrița, pe strada Odobescu  pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița, posibil ca o persoană să se afle în apartament. Au fost evacuate persoane din imobil.
 
Concomitent cu actiunele de localizare și lichidare a focarelor, toate persoanele au fost evacuate din bloc. Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate de către pompierii militari, restul au ieșit singure din locuințe.
Purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița a comunicat faptul că incendiul a fost lichidat.
 
„În momentul în care pompierii au putut intra in apartamentul de la care a izbucnit incendiul, aceștia au găsit un bărbat în stop cardio-respirator. I se aplică protocolul de resuscitare. Mai multe persoane primesc îngrijiri la locul intervenției (intoxicații cu fum). Până la acest moment, un copil de un an și opt luni și mama acestuia au fost transportați la spital. Intervenția este în dinamică”, a mai transmis purtătorul de cuvânt.

„Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor aplicate, fiindu-i declarat decesul la locul evenimentului. Alte cinci persoane primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului”, a adăugat acesta.
Victimele se află în ambulanțele SMURD și SAJ, prezente la fața locului.
 
În total, la spital au ajuns cinci persoane: mama și copilul, cu ușoară intoxicatie cu fum, respectiv alte trei persoane în varstă cu atacuri de panică.

Sursă foto: ISU Biștrița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii