Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu în zona istorică a municipiului Constanţa. Forţe impresionante la intervenţie. Clădirea a mai ars odată (galerie foto+video)

ro

06 Feb, 2019 03:24 8500 Marime text
Un incendiu a cuprins un imobil, din zona intorică a municipiului Constanţa, în urmă cu câteva minute.

Potrivit primelor informaţii sosite de la apelant la pompierii de la ISU Dobrogea, focul se manifestă la partea superioară a clădirii, de pe strada Revoluţiei, în apropierea Direcţiei Agricole Constanţa.
 
Focul se manifesta violent iar la intervenţie participă forţe impresionante de la ISU Dobrogea: două echipaje de pompieri, o autoscară, ambulanţă SMURD şi un echipaj de la SAJ Constanţa.
 
Incendiu cu repetiţie

Aceeaşi clădirea a mai luat foc în noaptea de 15 decembrie 2016, fiind stinsă, abia dimineaţa în jurul orei 05.30, după ce a pompierii s-au luptat cu flăcările mai mult de şase ore continuu.

Mai citeste si

Constanța. Incendiu, în zona istorică, stins după șase ore. Ce s-a întâmplat. Cauze. Bilanțul dezastrului (galerie foto+video)

 
Atunci, în urma incendiului a ars bucătăria apartamentului, în totalitate, și mansarda pe o suprafață de aproximativ patru sute de metri pătrați.

Cauza dezastrului de atunci o reprezintă un scurt circuit produs la cablurile unui boiler care nu au fost izolate corespunzător.
 
Şi atunci la la locul evenimentului au fost trimise două autospeciale pentru stins incendiu dar și un echipaj de la ambulanță pentru a acorda ajutor medical unor persoane afectate de fumul dens.

Două persoane au fost evacuate de pompieri.

 Sursa foto: ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii