Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încătuşaţi după ce au agresat doi poliţişti

ro

23 Jul, 2014 00:00 2271 Marime text
Stan Iliescu şi Ionela Luiza Iliescu au fost încătuşaţi pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Aceeaşi soartă a avut-o şi Dumitru Filip, acuzat, de asemenea, de ultraj. Cei trei au agresat doi poliţişti din județul Constanţa.   

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa susţin că, în data de 17 iulie, în timp ce persoana vătămată O.V.M., în calitate de agent de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Istria, îşi exercita atribuţiile de serviciu, a fost ameninţată cu moartea cu o furcă de către inculpatul Stan Iliescu. După ce agentul de poliţie a reuşit deposedarea acestuia de unealta respectivă, el a fost agresat fizic de inculpatul Constantin Iliescu şi de inculpata Ionela Luiza Iliescu, care l-au prins de braţul drept şi de umăr, smucindu-l, pentru a-l împiedica să îl conducă la postul de poliţie pe inculpatul Stan Iliescu, aducând totodată injurii omului legii şi ameninţându-l pe acesta cu acte de violenţă.
În același timp, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa susţin că, în noaptea de 20 iulie, în jurul orei 23.30, în timp ce persoana vătămată N.S.A., în calitate de agent de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Istria, participa la luarea măsurilor de ordine cu ocazia serbării zilelor comunei Istria, a fost ameninţat cu exercitarea de acte de violenţă de către inculpatul Filip Dumitru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii