Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încătuşat pentru 24 de ore

ro

27 Feb, 2013 22:00 1843 Marime text
Poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către o tânără în vârstă de 25 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Tulcei din municipiul Constanţa, a fost acostată din spate de o persoană necunoscută, care a încercat să-i smulgă poşeta de pe umăr, dar nu a reuşit, întrucât persoana vătămată a opus rezistenţă şi a strigat după ajutor. Poliţiştii au depistat şi identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Constanţa, suspectat de comiterea faptei.

Cercetările sunt continuate de către ofiţerii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, suspectul fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ion vasile 28 Feb, 2013 14:03 Pe strada Tulcei colt cu Tomis, unde este chiscul de ziare sunt niste banci in fata la blocul 2B, acolo isi fac veacul doi hoti unul gras turo-tatar, cu sapca il vezi toto timpul si unul mai slab tzigan.sunt impreuna cu un mecanicauto de la blocu 3B etajul 9 e unul il stie tot cartierul.pe turco-tatar il gasiti si-n piata Tomis 3 pe la bodegile alea , pe unde vind zarzavaturi, e o parcare linga Alfa Beta. daca politia il vede il cunoaste , era intr-un timp data poza lui prin autobuse , ca persoana care fura.