Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încălcări grave ale normelor de circulație. Autorii, depistați în trafic

ro

13 Mar, 2017 10:07 1152 Marime text

În ultimele 24 de ore, polițiștii din județul Constanța au depistat în trafic mai multe abateri de la legislația rutieră. 

Astfel, ieri, la ora 16.10, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tîrgușor l-au depistat pe V.V., în vârstă de 51 de ani, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate.

Tot ieri, la ora 16.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna l-au depistat pe R.D., în vârstă de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Cireșica din Cumpăna, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Aseară, la ora 20.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurale Medgidia l-au depistat pe D.C., în vârstă de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe DC 89, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Noaptea trecută, în jurul orei 00.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia l-au depistat pe D.C.-A., în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Poporului din Medgidia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În cauze au fost întocmite dosare penale.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
                              
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii