Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În urma percheziţiilor din Constanţa Şapte persoane rămân în arest preventiv

ro

10 Aug, 2016 00:00 1971 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, ca nefondată, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi contestaţiile formulate de Erol Asan, Koca Cidem Asan, Mariana Mihaela Rădău, Memet Sali, Florian Daniel Rădău, Bogdan Firoiu şi Florian Tudorache împotriva deciziei Judecătoriei Constanţa. Decizia este definitivă, astfel, cei şapte indivizi vor rămâne în arest preventiv.
 
Reamintim faptul că, în baza activităţilor specifice desfăşurate începând cu luna februarie a anului curent, în zilele de 2 şi 3 august, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de colegi de la alte structuri din cadrul IPJ Constanţa, au efectuat 29 de percheziţii domiciliare pe raza judeţului Constanţa la persoane fizice implicate în achiziţionarea, deţinerea şi comercializarea de ţigarete netimbrate.
 
În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea confiscării peste 20.000 de pachete cu ţigarete netimbrate, 30.510 lei, 11.280 de euro, 50 de dolari, trei autoturisme şi o autoutilitară.
 
De asemenea, au mai fost identificate şi ridicate în vederea confiscării un pistol cu bile din cauciuc, pentru care nu se deţineau acte de provenienţă şi autorizaţiile necesare pentru deţinere şi utilizare, trei doze cu o substanţă susceptibilă a fi cocaină şi un pachet cu o substanţă susceptibilă a fi marijuana.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii