Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În faţa judecătorilor constănţeni după ce şi-ar fi incendiat soţia

ro

03 Oct, 2013 00:00 1153 Marime text
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, la data de 30 septembrie, începerea urmăririi penale faţă de Gheorghe Stavere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor deosebit de grav.

Procurorii spun că, din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în seara zilei de 29 septembrie, în jurul orei 20.30, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan ce a avut loc în locuinţa comună, Stavere a turnat o sticlă cu benzină pe corpul şi îmbrăcămintea soţiei sale. Ulterior, acesta i-ar fi dat foc cu o brichetă, victima suferind arsuri pe 15% din suprafaţa corpului.
În cursul zile de 1 octombrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului, pe o perioadă de 29 de zile, cerere care a fost admisă, urmând ca cercetările să fie continuate cu inculpatul în stare de arest preventiv. Gheorghe Stavere a atacat cu recurs mandatul de arestare emis pe numele său. Dosarul urmează să fie tranşat de judecătorii Curţii de Apel Constanţa prin intermediul unei decizii definitive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii