Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atenţia agenţilor economici! IPJ Constanţa intenţionează să cumpere lemne de foc (document)

ro

06 Aug, 2016 00:00 2163 Marime text
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa intenţionează să achiziţioneze 185.000 kg lemne de foc - foioase tari. Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de 48.000 - 75.000 de lei. Criteriul aplicat va fi preţul cel mai scăzut, însă acesta se va aplica doar ofertelor conforme cerinţelor.
 
Furnizorul va trebui să asigure şi transportul la depozitele unităţii beneficiare, descărcarea, fasonarea şi secţionarea materialului lemnos. Oferta tehnică şi financiară se va face în conformitate cu cerinţele prezentate în caietul de sarcini, cerinţe care vor fi considerate ca fiind minimale. În acest sens, orice ofertă prezentată care se abate de la prevederile caietului de sarcini va fi luată în considerare numai în măsura în care propunerea tehnică presupune asigurarea unui nivel calitativ superior cerinţelor minimale.
 
Termenul-limită de depunere a ofertelor este 17 august. Agenţii economici interesaţi să participe cu ofertă vor transmite o solicitare de primire a caietului de sarcini la numărul de telefon/fax 0241.617133 sau pe adresa de email inspectoratconstanta@yahoo.com.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii