Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În arest, după ce a tăinuit furtul unei mici averi

ro

19 Sep, 2013 00:00 933 Marime text
Suspecţi de comiterea unui furt din locuinţă, identificaţi de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale!

La data de 25 august, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 24 august, în intervalul orar 16.00 - 23.00, persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă situată pe strada Vasile Lupu, din municipiul Constanţa, prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces, de unde au sustras 150 de grame de bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au identificat minorii A. I., de 13 ani, şi M. G., de 14 ani, ambii din satul Viişoara, judeţul Constanţa, suspecţi de comiterea faptei.
Totodată, oamenii legii au stabilit că cei doi minori au fost sprijiniţi în comiterea actului infracţional de către Ghiunaid A., de 23 de ani, din Castelu, acesta fiind depistat la data de 17.09.2013, cu sprijinul poliţiştilor din localitatea de domiciliu.

Faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la data de 18.09.2013 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale în vederea recuperării prejudiciului şi stabilirii cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii