Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Impact în sensul giratoriu, pe Soveja Mercedes E-Class şi Volkswagen Passat, făcute praf

ro

11 Sep, 2014 00:00 2834 Marime text
Cinci tineri au ajuns la spital, ieri noapte, în urma unui accident rutier petrecut în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Soveja şi Primăverii. Victimele se aflau în doi bolizi care s-au ciocnit violent, una dintre maşini fiind la o fracţiune de secundă să lovească mai mulţi oameni care se aflau pe trotuar.
 
Conform Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, marţi noapte, în jurul orei 1.30, un constănţean de 28 de ani a condus un autoturism, pe strada Primăverii din Constanţa, dinspre strada Ion Raţiu. Ajungând la intersecţia tip sens giratoriu cu strada Soveja, din cauza neacordării priorităţii de trecere, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un alt tânăr, de 20 de ani, tot din Constanţa, care circula pe strada Soveja, către bulevardul Mamaia.

A urmat dezastrul: al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, a urcat pe trotuar şi a intrat în coliziune cu o motocicletă staţionată. Lângă motocicletă se afla un grup de tineri care s-au ferit la timp, altfel, pe şoselele din Constanţa ar fi avut loc o nouă tragedie.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală şoferului şi a unui pasager din primul autoturism, precum şi a conducătorului auto şi a altor doi pasageri din a doua maşină.
 
Poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este şoferul care circula pe strada Primăverii, pentru că nu a acordat prioritate. Martorii susţin însă că accidentul putea fi evitat chiar şi aşa, însă şoferul care circula pe strada Soveja şi care, practic, nu are vreo vină, circula cu viteză excesivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii