Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini şocante. Conflictul din faţa magazinului Dovi, surprins pe camerele de supraveghere (video)

ro

23 Feb, 2017 10:49 9314 Marime text

Au fost făcute publice imaginile cu ceea ce s-a întâmplat, ieri, după orele prânzului, în faţa magazinului Dovi, de pe bulevardul Tomis, din Constanţa, când un angajat al unităţii a fost înjunghiat de o altă persoană. 

Pe imagini se vede cum, la un moment dat, un tânăr se apropie de tejghea, intrând în discuţii cu o femeie aflată înăuntrul magazinului, cel mai probabil o angajată. După un dialog care durează câteva zeci de minute, se poate observa cum femeia încearcă să tragă geamul de la tejghea, dându-şi seama că ceva este în neregulă cu tânărul respectiv.

Citeşte şi Bărbatul bănuit că ar fi înjunghiat un angajat al magazinului Dovi, din Constanţa, propus pentru arestare preventivă (video)


Ulterior, un alt bărbat aflat înăuntru, în magazin, intră în discuţie şi, posibil, îi spune tânărului să plece. Pentru că acesta nu dă semne că vrea să părăsească zona, bărbatul din magazin iese afară şi încearcă, din nou, să-l îndepărteze pe băiat. 

După alte câteva secunde, persoana îndepărtată revine în alergare şi, probabil, îl atacă pe angajatul magazinului. Ulterior, urmează un conflict fizic între cei doi, sub privirea altor trecători, conflict care porneşte pe trotuar şi ajunge chiar şi pe carosabil. 

Sursa foto: captură video

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii