Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Imagini de la fața locului Accident rutier, în municipiul Constanța. Un șofer, în stare gravă (VIDEO)

ro

19 Jun, 2020 16:37 9832 Marime text


Pompierii constănțeni au fost solicitați vineri seara să intervină la un accident rutier produs la intersecția străzilor Soveja cu Hașdeu, din municipiul Constanța.

Din primele informații, ar fi vorba de un accident între două autoturisme, unul din ele fiind răsturnat.

Conform apelului 112, o persoană este încarcerată și inconștientă.

UPDATE 1
Potrivit purtătorului de cuvâna al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Cristina Gavriloae, sunt trei autoturisme implicate. Purtătorul de cuvând al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica a precizat că victima este inconștientă.

Claudia Tatarici, purtătorul de cuvât al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, a precizat că a intervenit și o ambulanță SAJ C2 și un echipaj SMURD B.

UPDATE 2

Din primele date, unul dintre conducătorii auto este rănit grav.

Oficial de la IPJ Constanța
Astăzi, în jurul orei 16:30, o femeie de 70 de ani a condus un autoturism pe strada Zmeurei, dinspre Tulcei către Soveja, iar la intersecţia cu aceasta, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un  barbat, de 26 de ani, pe str. Soveja, banda a doua, dinspre bd. Tomis către str. Ştefăniţă Vodă.

În urma coliziunii, autoturismul  s-a  răsturnat pe carosabil, fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani, din sens opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto.

UPDATE 3

Potrivit Claudiei Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța, la accident a rezultat o victimă, bărbat, traumatism cranian grav, inconștient, spital. La camera de resuscitare a intrat în stop, a fost resuscitat cu succes. Pacientul prezenta funcții vitale.

 UPDATE 4
Din nefericire, șoferul a decedat la spital.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii