Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Accident rutier grav în Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Un pieton decedat (galerie foto+video)

ro

16 Feb, 2018 18:38 17426 Marime text
În urmă cu puțin timp, un accident rutier grav s-a produs între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, zona IAS, județul Constanța. O persoană este rănită iar cea de-a două a decedat, informează SAJ Constanța. Femeile au fost lovite de un autoturism Volkswagen Passat.

Potrivit medicilor, persoana rănită prezintă traumatism cranio-cerebral, iar cea de a doua victimă, o femeie în vârstă de 65 de ani, a decedat în urma impactului violent. Conform informațiilor, cele două femei traversau strada prin loc nepermis.

Localnicii se plâng de lipsa unei treceri de pietoni în zonă. Drumul este brăzdat de cruci ale oamenilor care și-au pierdut viața traversând prin loc nepermis.

Potrivit informațiilor de la fața locului, cele două femei se duceau la biserică. Martorii spun că femeile sunt din Ovidiu. Persoana decedată ar fi construit o troiță la biserica din zonă.

Conform martorilor, anul trecut, o persoană a rămas fără un picior în urma unui accident asemănător. Oamenii sunt revoltați pentru că în zonă nu există indicatoare de avertizare.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii