Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată condiţiile Se caută şef pentru Serviciul de Combatere a Finanţării Terorismului şi a Spălării Banilor Constanţa

ro

29 May, 2015 00:00 1307 Marime text
Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al Serviciului de Combatere a Finanţării Terorismului şi a Spălării Banilor din Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.
 
În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie, printre altele, să fi obţinut în ultimii doi ani calificativul de cel puţin „bine“ la evaluarea anuală de serviciu, să fie declaraţi „apţi“ medical şi psihologic, pentru promovare în funcţii de conducere, să deţină gradul profesional de minimum inspector principal de poliţie, să aibă minimum trei ani vechime în muncă, din care în structuri de ordine publică, apărare şi siguranţă naţională, şi să nu fie sub efectul unei sancţiuni disciplinare ori puşi la dispoziţie.
 
Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, la data de 9 iunie, şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu pe subiecte profesionale.
 
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Va fi declarat „admis“ candidatul care are nota cea mai mare şi este evaluat cu cel puţin 7.00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii