Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Votat de peste 420 de avocaţi Iată cine este „noul“ decan al Baroului Constanţa!

ro

24 Mar, 2015 00:00 8143 Marime text
Consiliul Baroului Constanţa a convocat, weekend-ul trecut, Adunarea Generală Ordinară a Baroului, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. În cadrul evenimentului a fost ales decanul Baroului, dar a fost hotărâtă şi componenţa consiliului, a comisiei de cenzori şi a comisiei de disciplină. Mai mult decât atât, în cadrul Adunării Generale a fost ales şi delegatul din comisia superioară de disciplină a Uniunii Naţionale a Barourilor din România.
 
Gabriel Cornel Grigore a fost reales decanul Baroului Constanţa, el fiind votat de peste 420 de avocaţi. Grigore se află la al doilea mandat.
 
Mai departe, Consiliul Baroului Constanţa este format, în urma întâlnirii din weekend, din: Cristiana Mihaela Anghel, Radu Cârligel, Dan Razvan Condulimazi, Ion Calipetre, Cerchez Elena, Dan Frangeti, Dragoş Chilea, Cristiana Filişan, Marilena Marin, Doina Aglaia Mazăre şi Andrei Florin Munteanu. Din comisia de cenzori fac parte Eva Irina Litcanu, Raluca Rotaru şi Zoiţa Ianuş.

Comisia de disciplină de pe lângă Consiliul Baroului Constanţa este alcătuită din: Mihai Gabriel Marcel, Simona Marinescu, Ana Maria Bejan, Rareş Patric Lazăr, Raluca Rotaru, Mariana Camelia Gheorghiţă, Mariana Negip, Sorina Claudia Gina şi Zoiţa Ianuş. Maria Căzănel a fost aleasă în comisia superioară de disciplină de pe lângă Uniunea Naţională a Barourilor din România. Tot în timpul Adunării Generale Ordinare a Baroului Constanţa au fost aleşi şi cei patru delegaţi la Congresul Avocaţilor, eveniment care va avea loc în luna iunie: Cristiana Mihaela Anghel, Teodora Alina Calipetre, Florica Corbeanu şi Rădiţa Corcheş.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii