Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine conduce, din teritoriu, Garda de Coastă (galerie foto)

ro

10 Jun, 2013 00:00 16633 Marime text
Garda de Coastă are, în continuare, un director împuternicit. Şi asta deşi Inspectoratul General al Poliţiei Române a organizat de mai multe ori concursuri pentru ocuparea funcţiei mai sus precizate. Toate au avut acelaşi sfârşit: candidaţii înscrişi în cursă nu au reuşit să câştige şefia instituţiei. Conform http://www.ijpfconstanta.ro/, situaţia nu este valabilă şi în ceea ce priveşte posturile de conducere din teritoriu, aspect ce urmează să fie prezentat pe larg în această ediţie. 

Potrivit site-ului mai sus precizat, comisarul-şef de poliţie Laurenţiu Costache este împuternicit director al Gărzii de Coastă, în timp ce comisarul-şef de poliţie Cristian Rogojeanu este împuternicit adjunct al directorului Gărzii de Coastă, comisarul-şef de poliţie Costel Tomşa ocupă funcţia de adjunct pe linie de logistică al directorului Gărzii de Coastă, în timp ce comisarul-şef de poliţie Leontin Cezar este adjunct pe linie de marină al şefului poliţiei de frontieră. Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa este condus de comisarul-şef Ciorabai Ervin, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea de inspectorul principal de poliţie Nicolae Iulian Albăceanu (împuternicit), iar Sectorul Poliţiei de Frontieră Ostrov de Cătălin Margină.

Comandantul Sectorului Poliţiei de Frontieră Băneasa este inspectorul de poliţie Cristian Marian Cotabiţă, în timp ce Sectorul Poliţiei de Frontieră Negru Vodă este condus de inspectorul de poliţie Alin Nicolae Pîrvu, adjunctul său fiind comisarul-şef de poliţie Gheorghiţă Deaconu Şofronel. Şeful Grupului de Nave Constanţa este comisarul-şef Laurenţiu Cristian Cicu, adjunctul pe linie de marină este subcomisarul de poliţie Enache Gica, iar adjunctul şefului Grup Nave Constanta pe linie de operativ este comisarul-şef de poliţie Cătălin Preda (împuternicit). Grupul de Nave Mangalia este condus de comisarul-şef de poliţie Adi Octavian Tobă (împuternicit), adjunctul fiind comisarul-şef Florin Turturică. Sectorul Poliţiei de Frontieră Cernavodă este condus de comisarul-şef Gheorghe Buzescu şi de comisarul-şef Daniel Turcu (adjunct), cel al Poliţiei de Frontieră Tulcea de comisarul-şef Doru Struţu şi de comisarul-şef Vasilică Călin (adjunct). Sectorul Poliţiei de Frontieră Isaccea îl are ca şef pe comisarul-şef Mihai Barbu şi ca adjunct pe comisarul Florin Mudrag, în timp ce comisarul-şef Aurel Ivanov conduce, alături de comisarul-şef Marius Cristian Manza, Sectorul Poliţiei de Frontieră Pardina, Sectorul Poliţiei de Frontieră Chilia este cârmuit de comisarul-şef de poliţie Ştefan Nechifor şi de comisarul-şef Petre Roşu (adjunct), Sectorul Poliţiei de Frontieră Sulina este condus de subcomisarul Mihail Amelian şi de comisarul-şef George Munteanu. Garda de Coastă, prin structurile teritoriale, coordonează activitatea mai multor puncte de trecere a frontierei, respectiv: Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, unde şef este comisarul Florin Valeriu Lapadat, Punctul de Trecere a Frontierei Midia îl are ca şef pe subinspectorul de poliţie Mihai Florentin Bărăscu, Punctul de Trecere a Frontierei Constanta pe comisarul Sali Benai, Punctul de Trecere a Frontierei Constanţa Sud pe subcomisarul Ionuţ Voinescu, Punctul de Trecere a Frontierei Mangalia pe inspectorul Alexandru Nicolin, în timp ce Punctul de Trecere a Frontierei Tulcea este condus de subinspectorul Nicolae Macar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii