Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele speculaţii după moartea unei femei Iată ce a cauzat explozia de la ferma vărului Simonei Halep

ro

27 Apr, 2015 00:00 2742 Marime text
Lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au deschis un dosar de cercetare penală, după ce o femeie de 45 de ani a murit la o fermă aparţinând familiei Simonei Halep. Tragedia a avut loc sâmbătă dimineaţa, în localitatea Dorobanţu, iar ferma, care se ocupă de procesarea lactatelor, aparţinea, conform datelor oficiale, vărului Simonei Halep, Nicia Arghir, cel care s-ar fi spânzurat pe 9 martie din cauza unor presupuse datorii pe care le avea la cămătari. Femeia era una dintre angajatele unităţii, iar potrivit primelor date, ea ar fi fost surprinsă de explozia centralei care deservea ferma respectivă. Trupul neînsufleţit a fost descoperit sub boiler.

Cadavrul a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei.
 
Ieri, angajaţii Inspecţiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat au efectuat un control specific la fermă. Zilele acestea, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa va verifica documentele de angajare a victimei. Conform unor surse, femeia ar fi fost angajată de câteva zile la ferma respectivă, iar explozia s-ar fi produs din cauza supapei de presiune, care a cedat.

Nicosti Prod SRL

Potrivit Registrului Comerţului, societatea pe care funcţiona ferma se numeşte Nicosti Prod SRL, a fost înfiinţată în 2010 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Alexandru cel Bun. Unitatea comercială are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Ca asociat unic şi administrator al societăţii figurează Nicia Arghir. Activitatea principală este „fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor“. 

Citeşte şi

UPDATE. Ferma aparținea vărului Simonei Halep
Poliția și Inspecția Muncii lucrează la un dosar penal, după explozia de la Dorobanțu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii