Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Harghita O femeie decedată și alți doi răniți după ce mai mulți bușteni au căzut dintr-o remorcă

ro

14 Jan, 2020 18:41 2058 Marime text
Un accident rutier grav a avut loc marți seara, în județul Harghita. Mai mulți bușteni au căzut dintr-o remorcă peste trei persoane, una dintre ele murind.

Evenimentul rutier s-a produs pe DN 12A, în localitatea Lunca de Sus. Potrivit ISU Harghita, cele două persoane rănite ușor au fost preluate de echipajele SAJ și transportate la spital.

Din primele date, un autocamion încărcat cu bușteni a acroșat un autoturism, aflat într-o parcare, iar buștenii au căzut pe autoturism și pe persoană, provocându-i răni incompatibile cu viața.

La locul accidentului au fost trimise trei echipaje din cadrul Detașamentul Miercurea Ciuc cu o autospecială de descarcerare, o autospecială complexă de primă intervenție, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ.

UPDATE. Cum s-a produs accidentul

Accidentul de pe DN 12A s a produs în următoarele condiții: autoturismul a oprit în fața unui magazin, în afara părții carosabile, pe direcția de mers Miercurea-Ciuc - Comănești, iar la momentul în care victima, o femeie de 38 de ani, din comuna Lunca de Jos, s-a dat jos din mașină, din partea dreaptă, încărcătura (bușteni) camionului care venea din sens opus s-a desprins și a accidentat-o mortal.

Au fost transportați la spital conducătorul auto, un bărbat de 20 de ani și un minor de 4 ani, care se aflau în autoturism.

Se fac cercetări pentru a se stabili cauza, care poate fi de natură tehnică, având în vedere că puntea din spate este ruptă sau neasigurarea corespunzătoare a încărcăturii. Se cubează inclusiv materialul lemnos, cu organele silvice. Traficul se desfășoară alternativ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii