Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul a lansat o hartă a drumurilor pe care poţi rămâne înzăpezit (document)

ro

27 Oct, 2012 01:53 6340 Marime text
drumuri_inzapezibile_Dobrogea.jpgGuvernul României, prin intermediul unui comunicat lansat de biroul de presă, îi atenţionează pe şoferi cu privire la drumurile ce pot fi blocate în cazul căderii abundente de precipitaţii specifice perioadei reci.

Conform hărţii, mai multe drumuri din judeţul Constanţa sunt expuse riscului de a deveni impracticabile din cauza zăpezii. Autostrada A2, Drumul Naţional 39 - care face legătura dintre municipiul Constanţa şi staţiunile din sudul litoralului, Drumul Naţional 38 - care duce către Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, precum şi Drumul Naţional 22 - care leagă judeţul Constanţa de Tulcea, figurează pe reprezentarea grafică a reţelei rutiere.

drumuri_Dob_Baragan-Buc.jpgConducătorilor auto li se recomandă ca înainte de a porni la drum, în timpul iernii, să îşi pregătească maşinile corespunzător şi să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să îl parcurgă. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România le pune la dispoziţie şoferilor site-ul www.cnadnr.ro, de unde pot afla informaţii cu privire la drumuri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii