Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gringo a fost reţinut de poliţiştii de frontieră

ro

18 Oct, 2012 01:00 1513 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu în Portul Constanţa, au fost agresaţi verbal de către o persoană de sex masculin care se afla într-o avansată stare de ebrietate şi avea un comportament violent faţă de persoanele din jur.

Persoana în cauză a fost imobilizată şi condusă la sediul Grupului de Nave Constanţa, unde i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Evenimentul a avut loc marţi seara, în jurul orei 22.30, când poliţiştii de frontieră, aflaţi în misiune în zona porţii de acces numărul 1 în Portul Constanţa, au observat o persoană de sex masculin care agresa verbal diferite persoane, printre care şi câţiva marinari străini.

Aceştia i-au cerut persoanei în cauză documentele pentru stabilirea identităţii şi aplicarea măsurilor legale, însă s-au lovit de un refuz categoric al acesteia.

Mai mult, aflat într-o stare avansată de ebrietate, bărbatul a început să aibă un comportament agresiv, proferând ameninţări la adresa echipajului Poliţiei de Frontieră.

A fost nevoie de imobilizarea persoanei şi conducerea acesteia la sediul GN Constanţa pentru stabilirea identităţii. În urma cercetărilor s-a stabilit că persoana în cauză este M. GRINGO, în vârstă de 37 de ani, şi are domiciliul în municipiul Constanţa.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii