Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghiță Sclipcea, arestat preventiv după ce ar fi omorât o femeie din Esechioi

ro

03 Dec, 2015 00:00 1757 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghiță Sclipcea, acuzat de omor. Decizia nu este definitivă.
 
În data de 30 noiembrie, în jurul orei 10.00, poliţiştii din Ostrov au fost sesizaţi cu privire la decesul unei femei de 90 de ani, din Esechioi.
 
Totul s-a întâmplat când bărbatul s-ar fi dus la femeie acasă pentru a face rost de vin. Se pare că înainte îi mai luase lucruri din casă, iar femeia ar fi început să strige după ajutor. În acel moment, suspectul ar fi împins-o, iar bătrâna ar fi căzut şi s-ar fi lovit cu capul de un obiect din casă. Astfel, femeia a murit, iar bărbatul a fost reţinut.
 
Potrivit unor surse, s-a constatat că femeia avea urme de violenţă pe corp, iar în urma investigaţiilor, cu sprijinul unui câine de urmă, a fost identificat Gheorghiță Sclipcea, un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea faptei de omor.
 
Bărbatul, recidivist, a fost reținut pentru 24 de ore şi apoi arestat preventiv 30 de zile. Gheorghiță Sclipcea a mai fost condamnat, când era minor, tot pentru omor.
 
Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului Tribunalului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii