Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Ţarălungă, fost decan la Universitatea „Ovidius” din Constanţa, rămâne sub control judiciar (rechizitoriu)

ro

20 Aug, 2016 00:00 3164 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au constatat legalitatea şi temeinicia luării măsurii preventive a controlului judiciar luate faţă de Gheorghe Ţarălungă, profesor universitar doctor, fost decan al Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii „Ovidius“, pe care o menţin. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa
 
Colonelul în rezervă Gheorghe Ţarălungă, profesor universitar doctor, fostul decan al Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii „Ovidius“ Constanţa, a fost trimis în judecată de Sorin Constantinescu, procurorul-şef al DNA Constanţa, alături de Evangelos Faloutsos.
 
Conform DNA, „la data de 28 ianuarie 2015, inculpatul Faloutsos Evangelos i-a oferit inculpatului Țarălungă Gheorghe suma de 200 de euro, în biroul său de la sediul Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii «Ovidius» Constanţa, în scopul de a-l promova, în condiţii nelegale, la disciplina Farmacie clinică din anul V de studii“.

Rechizitoriu - Trimitere în judecată Gheorghe Ţarălungă, fost decan în Universitatea Ovidius din Constanţa (rechizitoriu)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii