Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimis în judecată după ce a lovit un poliţist Gheorghe Luigi Codoi, cercetat pentru tentativă de omor

ro

10 Apr, 2015 00:00 2124 Marime text
Gheorghe Luigi Codoi a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce acesta a lovit cu maşina un poliţist de frontieră. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, decizia aparţinând Tribunalului Constanţa.

Gheorghe Luigi Codoi este cercetat pentru fapte ce au avut loc la data de 11 martie. La data menţionată, a avut loc o acţiune a poliţiştilor din cadrul Gărzii de Coastă în localitatea Murfatlar, în vederea reţinerii unor persoane ce comercializau ilegal ţigări pe raza judeţului Constanţa. În cadrul acţiunii, oamenii legii au identificat doi bărbaţi aflaţi într-un autoturism Chrysler, înmatriculat în Bulgaria, care negociau cu două femei vânzarea a trei baxuri cu ţigări.

Poliţiştii de frontieră au reţinut un cetăţean român în vârstă de 29 de ani. Cel de-al doilea bărbat, Gheorghe Luigi Codoi, aflat la volanul autoturismului, nu s-a supus somaţiilor legale prin voce, a efectuat manevre bruşte înainte şi viraj stânga, acroşându-l cu portiera pe unul dintre poliţiştii de frontieră aflaţi în misiune. Acesta a căzut pe pavelele de ciment ale parcării în care avea loc acţiunea. În consecinţă, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, în conformitate cu prevederile legale, asupra anvelopelor autoturismului.
 
Totuşi, bărbatul nu s-a lăsat. Cu două anvelope atinse, şoferul nu a oprit autoturismul şi şi-a continuat drumul, virând pe un drum lăturalnic. Ulterior, autoturismul a fost descoperit abandonat pe un teren agricol din apropierea localităţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii