Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Morăraşu, arestat pentru tentativă de omor Și-ar fi înjunghiat prietenul cu un ciob spart din geamul prin care voia să sară

ro

29 Jan, 2015 00:00 1569 Marime text
George Morăraşu, de 28 de ani, din municipiul Constanța, cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru că şi-ar fi tăiat prietenul cu un ciob, în zona gâtului, a fost arestat preventiv. Mandatul a fost emis ieri de Tribunalul Constanţa şi este valabil pentru o perioadă de 30 de zile. Amintim că, zilele trecute, tânărul ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor. Acesta a fost văzut de prietenul său, care a vrut să-l oprească. În acest context, Morăraşu şi-ar fi înjunghiat prietenul, în zona gâtului, cu un ciob rezultat din spargerea ferestrei prin care voia să sară.
 
Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că, în seara de 22 ianuarie, în jurul orelor 19.00, în locuinţa sa deţinută cu chirie, din municipiul Constanţa, pe fondul consumului de stupefiante, respectiv ketamină şi marijuana, inculpatul a încercat să se sinucidă prin aruncare de la fereastra apartamentului de la etajul trei, iar când persoana vătămată şi un martor au încercat să-l împiedice să ducă la capăt gestul suicidal, cu cioburile rezultate din spargerea ferestrei, a înjunghiat-o de mai multe ori în zona toracelui superior şi a gâtului pe persoana vătămată U.G., astfel încât i-a provocat hemoragie externă masivă, prin secţionarea venei jugulare stângi şi a traheii.
 
Imediat după comiterea faptei, inculpatul a părăsit apartamentul şi s-a aruncat de la etajul 1 al casei scării blocului, însă a fost surprins de o patrulă a Poliţiei Locale, iar pentru că se rănise la nivelul capului, în zona cervicală şi la mâna dreaptă, a fost internat în acelaşi spital ca şi victima sa. A fost externat din spital şi i s-au adus la cunoştinţă acuzaţia, precum şi faptul că va fi supus unei expertize medico-legale psihiatrice. Bărbatul a declarat că, într-adevăr, a încercat să se sinucidă, dar că, din cauza consumului de stupefiante, nu îşi aduce aminte să o fi atacat pe persoana vătămată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii