Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Dumitru are un cazier bogat Șoferul care a zdrobit un bătrân pe o trecere de pietoni din Năvodari, arestat (video)

ro

20 Apr, 2015 00:00 2134 Marime text
Un bărbat se zbate între viață și moarte pe patul de spital, aflându-se în comă profundă, după ce a fost izbit în plin de o maşină chiar pe trecerea de pietoni din localitatea Năvodari.

Pensionarul din Năvodari lovit, vineri, pe trecerea de pietoni de un șofer care a fugit de la locul accidentului se afla și ieri în stare gravă, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța.
 
Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins, în cursul zilei de sâmbătă, de polițiști. El a ajuns în fața magistraților de la Judecătoria Constanța, care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare.
 
Potrivit probelor reținute de magistrați, bărbatul, George Dumitru, în vârstă de 47 de ani, nu deține permis de conducere și nu a urmat niciodată școala de șoferi. El a mai fost condamnat în trecut pentru furt și tâlhărie.
 
Accidentul a avut loc vineri dimineață şi a fost surprins de camerele de luat vederi. În videoclip se poate observa cum victima și un alt pieton se angajează în traversarea străzii Rândunelelor când apare șoferul vitezoman. Acesta nu schițează niciun gest că ar vrea să încetinească și parcă nici nu îi vede pe cei doi care erau pe trecerea de pietoni. Una dintre persoane s-a dat înapoi în ultima clipă, însă al doilea pieton, un om în vârstă, nu a mai reușit să facă pasul salvator. El a fost lovit în plin și aruncat pe asfalt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii