Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă caută contabil şef

ro

31 Jan, 2012 00:00 2089 Marime text
garda-PolitiadefrontierasediuGardadecoasta.jpgComanda Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră va organiza, pe data de 2 februarie, o serie de concursuri, unul dintre ele fiind necesar ocupării funcţiei contabil şef în cadrul Gărzii de Coastă, cu personal recrutat din sursă internă.

Conform datelor oficiale, cei care doresc să stea în fruntea Contabilităţii din Garda de Coastă trebuie să fi absolvit studii universitare cu diplomă de licenţă în domeniul economic, să deţină studii de masterat sau studii postuniversitare în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei sau în domeniul management şi să îndeplinească cerinţele specifice din fişa postului. Mai mult decât atât, viitorul contabil şef al gărzii trebuie să aibă doi ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, să aibă trei ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează examen/concurs, să nu fie sub efectul unei sancţiuni disciplinare şi să nu fie puşi la dispoziţie, să nu se afle în curs de urmărire penală şi să fi obţinut în ultimii doi ani calificativul de cel puţin „Foarte bun" la evaluarea de

serviciu/aprecierea profesională individuală. „Să aibă trei ani vechime în muncă din care 3 ani în MAI; să aibă gradul profesional minim subinspector de poliţie, să nu se afle în perioada de tutelă profesională", conform datelor oficiale. Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu pe subiecte profesionale. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se va face cu note de la 1 la 10, iar potrivit organizatorilor este declarat „admis" candidatul care obţine nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin nota 7,00. De asemenea, în situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă, este declarat „admis" candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs este declarat „admis" candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs. Notele la proba interviu nu pot fi contestate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii