Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galați Copil, mort după ce o placă de beton a căzut peste el

ro

24 Apr, 2021 14:13 1878 Marime text
  • Un copil de 10 ani a murit după ce o placă de beton a căzut peste el.
  • Copilul se afla pe un teren de fotbal și participa la o competiție sportivă.
În data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 11.28, în urma unui apel 112, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că un copil minor a fost accidentat grav după ce a căzut peste el o placa de beton din gardul ce împrejmuieste un teren de fotbal ce aparține de un stadion din municipiul Galați.

Potrivit IPJ Galați, din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din județul Vaslui, în timp ce participa la o competiție sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care 2 placi de beton s-ar fi desprins și ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului și a corpului.


Minorului i s-a acordat primul ajutor de către personalul medical de la Serviciul de ambulanta, după care a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Sf Ioan" din municipiul Galați, unde din pacate a decedat.

În cauză de față s-a întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite ulterior cauzele producerii acestui accident nefericit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii