Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furturi comise de un tânăr şi un minor, probate după ani de cercetări

ro

29 Aug, 2014 00:00 1898 Marime text



Poliţiştii din cadrul Compartimentului Furturi din Societăţi Comerciale al Secţiei 2 din Constanţa au documentat activitatea infracţională a lui F. Constantin, de 26 de ani, din Ceamurlia, deţinut în Penitenciarul Poarta Albă.

Astfel, s-a stabilit că acesta este bănuit de comiterea a două furturi din societăţi, comise între anii 2011-2012. Prin forţare, escaladare şi efracţie, bărbatul ar fi pătruns în sediul a două societăţi din Constanţa, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Aceiaşi poliţişti au documentat activitatea infracţională a lui C. C., de 17 ani, din Constanţa, deţinut în Penitenciarul pentru Minori şi Tineri Tichileşti, stabilind că este bănuit de comiterea a cinci furturi din societăţi. Astfel, în perioada ianuarie - octombrie 2013, profitând de neatenţia personalului, minorul ar fi sustras din mai multe magazine din Constanţa o tabletă, patru telefoane mobile, articole de îmbrăcăminte şi bani. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 2 pentru recuperarea prejudiciului cauzat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii