Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furt din Centrul de Primire Minori

ro

14 Mar, 2013 00:00 898 Marime text
La data de 12 martie, ora 22.15, poliţiştii din Ion Corvin au depistat pe raza localităţii Viile un minor în vârstă de 15 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce sustrăgea din curtea unei locuinţe mai multe bunuri.
Acestuia i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat.
În aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către un educator din cadrul unui Centru de Primire Minori cu privire la faptul că persoane necunoscute, profitând de neatenţia sa, au pătruns în camera de studiu, de unde au sustras o tabletă electronică. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit ca suspecţi de comiterea furtului, doi minori de 12, respectiv 14 ani, instituţionalizaţi în cadrul acestei unităţi, care au fugit după săvârşirea faptei.
La scurt timp, cei doi minori au fost depistaţi de poliţiştii din Saligny, stabilindu-se că au valorificat tableta contra sumei de 500 de lei, oamenii legii reuşind totodată şi recuperarea bunului sustras, pe care l-au predat persoanei păgubite.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii