Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în Forţele Navale. Detalii noi despre şoferul suspectat că l-ar fi accidentat mortal pe militarul de pe Fregata Regele Ferdinand

ro

29 Oct, 2018 02:31 10769 Marime text
Şoferul bănuit că ar fi produs teribiulul accident de duminică dimineaţa de pe şoseaua Mangaliei din Constanţa, s-a prezentat ieri după amiază, în jurul orei 15.30 la Serviciul Rutier al Judeţului Constanţa pentru a da declaraţii.

Acesta a spus anchetatorilor că, în momentul producerii accidentului mortal de pe Șoseaua Mangaliei, în jurul orei 06.00 (Ora de vară-05.00 Ora de Iarnă) era împreună cu soția în mașină şi se întorceau de la o petrecere.

El ar fi declarat că a simțit impactul, dar a crezut că a lovit un câine, de aceea și-a continuat drumul.

La sediul Serviciului Poliției Rutiere a fost adus cu o mașină condusă de un prieten.

Cei doi au un copil și femeia este însărcinată cu al doilea.

Conducătorul auto a fost audiat ieri timp de mai multe ore după care a fost escortat în arestul IPJ Constanţa astăzi urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mai citeşte şi

Tragedia dimineţii. Accident rutier grav în Constanţa. Pieton mort. Şoferul a fugit (galerie foto+video)

Este cercetat pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și ucidere din culpă.

La verificarea cu alcooltestul aparatul a indicat 0 mg/l alcool în aer pur expirat.

Amintim că un militar, de pe fregata Regele Ferdinand, a murit ieri la Constanța după ce a fost implicat într-un teribil accident rutier.
 
Tânărul de 22 de ani din județul Tulcea a fost lovit mortal de un autoturism, iar după producerea accidentului șoferul a fugit de la fața locului.

Doliu în Forţele Navale

Tot ieri Liga Militarilor Profesioniști, a postat un mesaj de condoleanţe şi şi-a schimbat fotografia de profil în memoria camarad cel ce a fost fruntaş Cosmin Duca, din Forțele Navale.

”Țărmul este mai sigur, dar mie-mi place să mă lupt cu valurile"
 

”Dragi camarazi, Liga Militarilor Profesioniști este in doliu...

Camaradul nostru, Frt. Cosmin Duca, din Forțele Navale (F-221), membru LMP ne-a părăsit la numai 22 de ani... Am primit vestea cu multă tristețe, așa, cum, probabil, toți cei care l-au iubit... A fost unul dintre camarazii tineri din LMP, foarte iubit de toti marinarii din cadrul echipajului Fregatei "Regele Ferdinand"... Era un copil care probabil avea, visuri, sperante, idealuri, dragoste de viata... toate spulberate de un sofer criminal care a fugit de la locul accidentului.

Transmitem sincerele noastre condoleante familiei si prietenilor apropiati. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace....” - este mesajul transmis de Liga Militarilor Profesioniști.

 
Potrivit reprezentanților Forțelor Navale Române, victima este fruntaș Cosmin Duca, din Luncavița, județul Tulcea. Tânărul făcea parte din echipajul Fregatei 221 Regele Ferdinand din anul 2016.
 
A participat la toate misiunile navei, de cinci ori în SNMG2 (Gruparea navală permanentă NATO SNMG-2/Standing NATO Maritime Group) și de două ori la operațiunea Sea Guardian.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Johnson 29 Oct, 2018 13:35 A fugit pt ca era baut. S-a predat cand a mai iesit alcoolul si a facut rost de cascaval pt a nu intra la puscarie. De asta nici nu a oprit. Nu pentru ca a crezut ca a lovit un câine. Si cand lovesti un animal opresti sa verifici ce daune ai. Stia f bine ce a lovit.