Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Căpăţînă a cerut liberarea condiţionată

ro

15 Nov, 2014 00:00 1747 Marime text
Florin Marian Căpăţînă a cerut, ieri, liberarea condiţionată în faţa magistraţilor Judecătoriei Medgidia. Instanţa a rămas în pronunţare.
 

El a fost condamnat, în urmă cu un an, pe 14 noiembrie 2013, la doi ani de închisoare pentru deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit Titlului VII, sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete.
 
De asemenea, Căpăţînă s-a mai ales cu alţi doi ani pentru colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor şi a mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, cu şase luni pentru speculă, dar şi cu alte opt luni pentru înşelăciune cu privire la calitatea mărfurilor.
 
Instanţa a contopit pedepsele aplicate inculpatului, urmând ca acesta să execute doi ani de închisoare cu executare. El poate fi eliberat acum condiţionat, conform prevederilor Noului Cod de Procedură Penală.
 
În acest dosar, trei persoane trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au fost condamnate la închisoare cu executare. În aceeaşi cauză, magistraţii au dispus confiscarea a circa 385.000 de ţigarete, a peste 350 de litri de alcool contrafăcut, dar şi a unui autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii