Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Flagrant DIICOT Constanţa în Bucureşti. Cinci persoane arestate

ro

28 Nov, 2016 11:00 3590 Marime text
Tribunalul Constanţa a decis arestarea preventivă a cinci persoane, toate cercetate de procurii DIICOT Constanţa. Conform magistraţilor, cei cinci ar fi introdus o cantitate de cannabis în ţară din Italia şi ar fi fost prinşi în flagrant.
 
Iată soluţia pe scurt: „Admite propunerea formulată de către D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa. În baza art.223 alin.2 C.p. la art.202 alin.1 şi 3 C.p.p.: Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor CĂPRĂROIU CĂTĂLIN, STAN PETRICĂ, SPIRIDON GHEORGHE, LĂCĂTUŞU MANIX, STĂNOIU DUMITRU-DANIEL pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la27.11.2016 la 26.12.2016. În baza art.230 C.p.p.: Dispune emiterea, de îndată, a mandatelor de arestare preventivă”, conform minutei.

Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată.

UPDATE 1, ora 12.37
 
Poliţiştii de combatere a criminalității organizate și cei din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au ridicat peste 650 de grame de cannabis și 3,5 grame de hașiș de la cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 61 de ani.  
 
La data de 26 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Direcției Operațiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliției Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Constanța, au depistat în flagrant delict patru bărbați din județul Gorj și unul din Constanța, despre care existau date că urmează să plaseze droguri de risc pe piaţa ilicită din Constanţa.
 
Acțiunea de prindere în flagrant a celor cinci persoane s-a finalizat într-o parcare din municipiul Bucureşti, asupra acestora fiind găsită cantitatea de 651,9 de grame de cannabis și 3,5 grame hașiș, drogurile fiind introduse de către aceștia în ţară din Italia. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii