Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final de exerciţiu internaţional. Au participat militari de la Brigada 9 Mecanizată Mărăşeşti Constanţa. Unde a avut loc misiunea (galerie foto)

ro

12 Sep, 2018 05:17 2313 Marime text
În perioada 1-11 septembrie, o echipă de şase militari din comandamentul Brigăzii 9 Mecanizate “Mărășești”, condusă de comandantul Batalionului 911 Infanterie ,,Capidava’’, locotenent-colonelul Cristian Manoliu a participat la exercițiul multinațional “Agile Spirit 18”, în Georgia. 

Scopul programului Agile Spirit 2018 a fost de a pregăti personalul militar integrat în Forța de Răspuns a NATO pentru participarea la exerciții comune și reacția la situații de criză. Exercițiile îmbunătățesc, de asemenea, interacțiunea dintre unitățile militare la nivel tactic.

Luni, 10 septembrie, în cadrul Zilei Distinșilor Vizitatori, comandantul detașamentului românesc, locotenent-colonelul Cristian Manoliu, a primit o medalie de la Șeful Statului Major General al forțelor armate georgiene, generalul-maior Vladimir Chachibaia, pentru modul profesionist în care militarii români și-au îndeplinit misiunea. 

Marți, 11 septembrie Corpul Marin al SUA împreună cu militari din Georgia, SUA, Bulgaria, România, Letonia, Grecia, Ucraina, Turcia, Cehia și Estonia au ținut un moment de reculegere pentru comemorarea victimelor atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001.

Sursa foto: Facebook.com/Divizia-2-Infanterie-Getica; plt.maj.Viorel Vizireanu
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii