Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

File din dosarul „Raim" Şenol Mustafa şi Raim Iuzeir cer liberarea din arestul Poliţiei Constanţa

ro

20 Jan, 2012 00:00 2690 Marime text
Şenol Mustafa, de 19 ani, din Mangalia, cercetat în celebrul dosar „Raim" pentru săvârşirea infracţiunilor de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă rămâne în arestul Poliţiei Judeţului Constanţa.

Decizia aparţine magistraţilor Judecătoriei Mangalia, care a respins ca neîntemeiată cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulată de tânărul mai sus precizat. De menţionat că ieri, tot în faţa judecătorilor din Mangalia s-a aflat şi Raim Iuzeir, reţinut în acelaşi dosar cu Şenol Mustafa. Raim Iuzeir a solicitat instanţei de judecată liberarea provizorie sub control judiciar, însă până la închiderea ediţiei magistraţii nu au ajuns la o decizie în această cauză. Conform datelor oficiale puse la dispoziţie, Raim Iuzeir este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă. Şenol Mustafa este acuzat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • kati 21 Jan, 2012 10:18 ce mai asta este ancheta abuziva si cred ca o sa se termine cat mai curand doar nu au omorat pe nimeni cat despre cei care i-au dat pe mana politiei ce sa spun acum sa se bucure caci sunt niste femei lase care nu au deloc sange in ei.ca niste curve o cauta si fug la garda.cu toate ca baietii nostri nu ii baga in seama ca leprele trebuiesc ignorate
  • calaia 20 Jan, 2012 19:59 iuzeir raim am inteles ca a fost el victima in vision nu ca ar fi facut el victime sau ca ar fi pus grup organizat sa-i bata pe aia .raim este un om deosebit si nu se preteaza la fraieri.ar vrea multi sa fie ca el dar de ce sa-i faci fiecare are stilul lui.raim o sa iesi sigur afara tu esti un om bun nu fraier ca ei .te asteptam afara.
  • sabina 20 Jan, 2012 12:04 nu va ganditi ca senol mustafa este nevinovat? o sa va bata dumnezeu ca tinet un copil amarat dupa gratii toata lumea ii cunoaste situatia este un copil nevinovat care il bagati sa plateasca aiurea el nici macar nu are treaba cu clanul raim pt ce este acuzat? ca traieste in casa lu tacsu? stiti prea bn mangaliotilor care il cunoasteti ca tacsu nici macar nu il inghite pe senol si la dat de nenumarate ori afara din casa a facut si plangere la politie copilul dc vreti sa acuzati un copil nevinovat nu inteleg ? datii drumul fratilor pt ce il chinuiti atat? lasatil ca are doi copii de crescut altii au facut crima si sunt liber dc sa plateasca copilul asta ce vina are el ca este copilul lui raim? o sa va bata dumnezeu datii drumul sasi creasca copii nu va ganditi ca dumnezeu ie mare si o sa plateacsa fiecare la randul lui pt suferinta acestui copil care nu poate sa stea langa copilasii lui care si ia dorit enorm rusine sa va fie criminalii violatorii si cei care fura sunt liberi si voi judecati un copil nevinovat si pt cei din mangalia care numai incapeti de el niciodata no sa fiti ca el si nici nu veti fi un copil foarte bun care isi iubeste enorm familia bunicii matusele unchii si in primul rand sotia si copilasii dumnezeu o sa il ajute sa iasa mai devreme sau mai tarziu iar pt cei care lau tinut degeaba or sa plateasca in fata lu dumnezeu daca nu pe lumea asta pe lumea cealalta niciodata nu este prea tarziu senol fii tare sa treci cu bn peste toate sa vii sanatos acasa caci familia te asteapta sunt alatirii de tine cred in nevinovatia ta tu nu esti vinovat ca esti copilul lui raim