Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiat cu documente false

ro

22 Mar, 2013 00:00 1081 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Ostrov un autoturism marca Fiat Bravo cu documente false, pe care un cetăţean român încerca să-l scoată din ţară.

În data de 20 martie, în jurul orei 10.00, la P.T.F. Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român T.C., în vârstă de 40 ani, care călătorea alături de şoferul bulgar al unei autoutilitare cu platformă, înmatriculată în R. Bulgaria.
Pe platformă era transportat un autoturism marca Fiat Bravo, cu numere de Italia, pentru care cetăţeanul român a prezentat un certificat de înmatriculare şi unul de proprietate, ambele prezentând indicii de falsificare.
Cetăţeanul român, domiciliat în municipiul Călăraşi, a declarat că a achiziţionat autoturismul din Italia, de la o persoană necunoscută, fără a cunoaşte faptul că documentele primite sunt false. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „complicitate la fals material în înscrisuri oficiale” şi uz de fals.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii