Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie de 59 de ani, lovită de tren, în județul Bistrița-Năsăud. Poliția a deschis o anchetă

ro

06 Sep, 2020 20:11 957 Marime text
  • Poliţiştii fac cercetări pentru a afla ce tren a fost implicat în incident şi toate circumstanţele în care a avut loc evenimentul.


O femeie de 59 de ani a fost găsită decedată, duminică seara, lângă calea ferată, pe raza comunei Coşbuc, scrie Agerpres.

Poliţiştii au stabilit că decesul a survenit după ce victima a fost accidentată de un tren, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

La locul solicitării au fost trimise echipajul de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim-ajutor ale SMURD, care au constatat că femeia prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

Femeia decedată este o localnică din Coşbuc şi nu se cunosc împrejurările în care aceasta a ajuns în zona căii ferate şi nici garnitura de tren care a acroşat-o.

Poliţiştii fac cercetări pentru a afla ce tren a fost implicat în incident şi toate circumstanţele în care a avut loc evenimentul.

De asemenea, s-a dispus necropsia cadavrului, iar cazul a fost preluat de către Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii