Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeia reţinută în urma descinderilor din zona Eden a fost pusă în libertate!

ro

24 Sep, 2014 00:00 1980 Marime text
Cidem-Șeila Sali a fost pusă, ieri, în libertate de Tribunalul Constanţa. Femeia a fost reținută luni, 8 septembrie, în zona Eden din Constanța. Amintim că, în sensul giratoriu, polițiștii au tras, în seara zilei de luni, mai multe focuri de armă, în încercarea de a opri o mașină în care se aflau patru indivizi, trei bărbați și o femeie.

Mai multe gloanțe au fost trase de oamenii legii într-un Audi A8, înmatriculat în Bacău, în care se aflau cei patru suspecți, urmăriți pentru furt din apartamentele de pe raza municipiului și județului Constanța și pentru trafic de aur. De altfel, cantitățile mari de aur sustrase de aceștia erau amanetate ulterior, au precizat, la acel moment, oamenii legii.
În încercarea de a-i prinde, polițiștii au tras focuri de armă regulamentar în plan vertical și apoi orizontal. S-a format și un baraj care a fost spart, însă, imediat după impact, șoferul a pierdut controlul volanului, acroșând un taxi parcat regulamentar în zona Eden.
Femeia, care îi însoțea pe cei trei bărbați, a fost reținută în urma descinderilor și arestată, în data de 10 septembrie, pentru 30 de zile. Ieri însă femeia a fost eliberată din arest.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii