Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fata era fotbalistă. Anul acesta i-a murit şi antrenorul Cum au pierit în accident Lucia Filote şi iubitul ei, Mihai Spirolani (galerie foto + video)

ro

12 Aug, 2013 00:00 8250 Marime text
„Nici moartea nu poate despărţi iubirea eternă! Dumnezeu să vă aibă în pază”
 

Doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, la ora 17.30, pe drumul naţional 22 C. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa spun că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere şi a vitezei excesive, însă au apărut şi speculaţii conform cărora şoferiţa, Lucia Filote, de 20 de ani, se pensa în timp ce conducea maşina, dar şi că unul dintre ocupanţii autoturismului ar fi acţionat frâna de mână în timpul mersului. Între timp, pe site-urile de socializare, prietenii celor implicaţi în această tragedia rutieră postează diverse mesaje în memoria celor trecuţi în nefiinţă. Lucica Filote a fost sportivă, practicând fotbalul feminin la clubul Şantierul Naval Constanţa. În februarie s-a stins din viaţă şi antrenorul care a pregătit-o în acea perioadă la SNC pe Lucia, Ion Zlate
 
În urma cercetărilor specifice, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că, la data de 10 august, în jurul orelor 17.30, Lucia Filote, de 20 ani, din satul Nisipari, judeţul Constanţa, a condus un autoturism pe DN 22 C, dinspre Constanţa către Medgidia. Poliţiştii spun că în momentul în care a ajuns la kilometrul 33 + 400 metri, din cauza neatenţiei în conducere şi a vitezei excesive, şoferiţa a pierdut controlul direcţiei către partea stângă a sensului de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune lateral stânga cu un copac.
În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a Luciei Filote şi a lui Mihai Spirolani, de 25 ani, tot din satul Nisipari, cadru militar la Ministerul Apărării Naţionale, pasager dreapta faţă.
 
Ce scriu prietenii

De asemenea, în urma impactului, Ionel Trifu de 24 ani, din Nisipari, pasager pe bancheta din spate în autoturismul condus de Lucia Filote, s-a ales cu răni, el rămânând internat în spital. De-a lungul anilor, aproape de locul în care au pierit cei doi tineri au mai avut loc tragedii rutiere. După cum precizam şi mai sus, pe site-urile de socializare, prietenii celor implicaţi în această tragedia rutieră postează diverse mesaje în memoria celor trecuţi în nefiinţă: „Nici moartea nu poate despărţi iubirea eternă! Dumnezeu să vă aibe în pază”. „Dumnezeu să-i ierte şi să fie ţărâna uşoară! Condoleanţe familiilor îndurerate”. „Doi frumoşi care au plecat împreună în ceruri”. „Dumnezeu să-i ierte. Doi îngeri au părăsit pământul împreună. Nimic nu i-a putut despărţi”. Un alt apropiat al celor decedat a scris: „E îngrozitor ce se întâmplă! Dumnezeu ia la el numai suflete tinere! Este adevărat... poate uneori că neatenţia face o catastrofă dar dacă este scris să se întâmple împotriva lui Dumnezeu nu ne putem pune! Toţi, la un moment dat, am făcut greşeli din neatenţie mai mari sau mai mici şi poate ne-am întrebat de ce Doamne am făcut asta? Eu cred că oricum s-ar fi întâmplat pentru că aşa a vrut Dumnezeu! Tot ce este greu acum este ca sufletul celor din familie este frânt ...aşa că haideţi să fim alături de ei cu un gând bun şi să nu mai judecăm pe nimeni! Aşa a fost să fie! Dumnezeu să-i odihnească Multă putere familiilor să treacă peste!
 
A jucat fotbal

Lucica Filote a fost sportivă, practicând fotbalul feminin la clubul Şantierul Naval Constanţa, club în al cărui lot figura în sezonul 2010/2011. Tânăra din Nisipari juca atacant. Cutremurător este că, în acest an, la începutul lunii februarie, s-a stins din viaţă (la 64 de ani) şi antrenorul care a pregătit-o în acea perioadă la SNC pe Lucica, Ion Zlate. În continuare, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările în acest dosar, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii