Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fata de 13 ani care a sfârşit sub roţile unui tren, în Gara Murfatlar, a fost accidentată

ro

23 Jan, 2015 00:00 1356 Marime text
Bărbatul din Constanţa care a asistat la moartea fetei de 13 ani, lovită de un tren de marfă acum o săptămână, a fost audiat de procurori împreună cu mama copilei, pe data de 21 ianuarie. El avea doar calitatea de martor şi trebuia să explice de ce a minţit şi nu a recunoscut că a fost alături de Ancuţa în ultimele ei momente de viaţă. L-au dat de gol imaginile surprinse de câteva camere de supraveghere din preajma căii ferate.
 
Bărbatul şi iubita lui, mama fetei, au intrat în sediul Poliţiei Transporturi din Constanţa, unde au fost audiaţi. Individul a negat că s-ar fi aflat în acele momente alături de Ancuţa, deşi există imagini care îl surprind atât într-un bar, cât şi pe stradă, înainte şi după tragedie.
 
Pe 20 ianuarie, când a fost înmormântată copila, rudele susţineau că fata a fost omorâtă de cineva, dar că nu pot spune mai multe şi că îi lasă pe anchetatori să facă lumină în acest caz.
 
În urma audierilor, s-a ajuns la concluzia că fata a fost accidentată de tren. Se pare că se juca prin acea zonă. Individul care o însoţea - iubitul mamei ei - a declarat că s-a speriat. Cercetările însă continuă.
 
Ancuţa a fost găsită moartă lângă calea ferată, lovită de un tren marfar. Incidentul s-a petrecut la scurt timp după ce ea a ajuns acolo alături de partenerul mamei sale. După nenorocire, individul a dat bir cu fugiţii şi nu a mai recunoscut că a fost împreună cu fata.

Fata fugise de la domiciliu. Trupul neînsufleţit a fost depistat pe 14 ianuarie, iar familia s-a prezentat la Poliţie în data de 16 ianuarie, pentru a semnala dispariţia copilei. O rudă a recunoscut-o pe minoră.

Fata provenea dintr-o familie dezorganizată. Mama ei locuia alături de concubinul actual, iar fetiţa avea obiceiul să plece de acasă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii