Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără succes Afaceristul Giuglea a cerut Tribunalului revocarea măsurii preventive

ro

27 Aug, 2013 00:00 2031 Marime text
Afaceristul constănţean Alexandru Lucian Giuglea, trimis în judecată de procurori pentru dare de mită şi abuz de încredere, s-a aflat în atenţia Tribunalului Constanţa.

Ieri, instanţa de judecată a respins ca nefondată cererea formulată de Alexandru Lucian Giuglea pentru revocarea măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea în care locuieşte fără încuviinţarea instanţei de judecată, dispusă de Tribunalul Constanţa prin încheierea de şedinţă din data de 19.07.2013. De asemenea, instanţa de judecată a respins ca nefondată cererea formulată de inculpat de înlocuire a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea în care locuieşte cu măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara. Hotărârile date ieri sunt fără cale de atac.

După cum arătam şi în ediţiile trecute, Alexandru Lucian Giuglea nu s-ar afla pentru prima dată în atenţia magistraţilor, bărbatul fiind cercetat şi de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa într-un dosar de evaziune, în care prejudiciul adus statului român se ridică, potrivit unor surse, la suma de 100 de milioane de euro. Revenind la dosarul în care este judecat, Giuglea a fost încătuşat la jumătatea lunii iulie de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa după ce ar fi încercat să mituiască un lucrător al Serviciului Rutier Constanţa, cu 100 de euro, pentru ca acesta să nu-şi îndeplinească sarcinile de serviciu. Conform poliţiştilor, Giuglea a fost surprins de aparatul radar în timp ce circula pe contrasens şi fără a avea cuplată centura de siguranţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii