Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familii de chinezi atacate de o pisică în timp ce acestea serveau masa pe o terasă din Portul Tomis. Trei copii au ajuns la spitalul din Constanţa (galerie foto+video)

ro

22 Jul, 2018 00:33 69089 Marime text
Întâmplări bizare şi nemaiauzite vreodată au loc la Constanţa.

Una dintre ele a avut loc, în urmă cu puţin timp, la o terasă din Portul Tomis din Constanţa.
 

Acolo, trei copii, cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani, și o femeie au fost atacați de o pisică în timp ce serveau masa la o terasă împreună cu alți trei adulți.
 
Este vorba de două familii din China, care locuiesc la București, venite în concediu la Constanța.


Turiștii spun că mâncau pește când, brusc, s-au trezit cu pisica pe masă.

Când au vrut să o înlăture, pisica a sărit, mai întâi, la fetița de 10 ani, băgându-și ghearele sub ochiul drept al micuței, zgâriind-o apoi pe lângă ureche până i-a dat sângele.

Într-o fracțiune de secundă a atacat-o și pe fetița de 8 ani, rănind-o pe brațul stâng, sărind apoi către băiatul de 10 ani pe care l-a înțepat în piciorul drept.
În fugă, a zgâriat-o la picior și pe una dintre femei. În panica iscată de țipetele copiilor speriați și răniți, patronul terasei a aruncat o sticlă cu apă spre pisică.

Bărbatul s-a certat apoi cu patronul terasei învecinate, care ar avea grijă de pisica maidaneză.

Temându-se că pisica violentă, care a rănit copiii ar putea fi turbată, la rugămințile familiilor chineze, cineva a sunat la 112 chemând o ambulanță.

Mama fetiței rănită sub ochi era șocată, speriată că micuța și-ar fi putut pierde vederea dacă animalul nimerea mai sus.

Cele patru victime au fost transportate la Urgența Spitalului Județean de Urgență Constanța unde, la această oră, primesc îngrijiri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eli 22 Jul, 2018 21:37 Dacă erați uni dintre acești oameni împreună cu, cu , copii voștri mai spuneați că sunteți voi de vina ?! Ce fel de oameni sunteți ? Iubitori de animale sau de copi?
  • Laur 22 Jul, 2018 17:31 Era pisica drona
  • Gabriel 22 Jul, 2018 17:02 Probabil nu a fost gatitade ajuns...5 minute in plus la cuptor si poate se alegeau doar cu o indigestie
  • Dragos 22 Jul, 2018 16:57 Probabil au vrut s-o ia la pachet :)
  • Gabi 22 Jul, 2018 16:02 Avem multi chinezi in Canada dar sint rasisti si grosolani si nu am nici-o simpatie ptr ei.! Pisica a avut motivele ei sa atace, poate a fost lovita cu piciorul pe sub lasa cind asteptat sa I se dea un rest de pestle Ei nu iubesc animalele.
  • Tudor 22 Jul, 2018 15:36 Bine le-a făcut sigur erau gălăgioși , și cred că erau mâncătorii de cățeii și pisicii , animalul simte când e in pericol .
  • Gruia 22 Jul, 2018 15:16 De ce nu au apasat butonul de panica sa vina firma de paza sa imobilizeze pisica recalcitranta?
  • Nicolae 22 Jul, 2018 14:47 Nu este permis in locuri publice, restaurante , terasa etc sa existe pisici, caini . Regretabil si jenant pentru noi , constantenii. Inteleg ca patronul nu are nicio vina , dar ar trebuie sa raspunda vecinul de terasa , cineva !!! Marco Polo, Esplanada , au de asemenea pisici care se plimba in voie pe la mese! E igienic ? E elegant !? E civilizat ?! NU vreau sa mananc undeva cu pisica langa mine , langa masa !
  • Martor ocular 22 Jul, 2018 14:34 Am vazut cum au vrut sa i facă felul pisicii și de abia a reusit să scape cu viață
  • Alex 22 Jul, 2018 12:02 Probabil pisica s a razbunat pe ei pentru ca undeva in trecut...astia i au mancat familia ! :))
  • Mica 22 Jul, 2018 11:55 Pisica nu este turbata!Chinezi pastreaza probabil amprenta consumului de carne de pisica.Animalele au un simturi extraordinare, din pacate stiinta nu a descifrat totul despre ele.Animalele se conecteaza cu subconstientul nostru si stiu ce gandim.