Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Explozie urmată de incendiu la un iaht, în portul Tomis. Focul s-a extins (galerie foto + video)

ro

12 Oct, 2019 17:10 7299 Marime text
În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în portul turistic Tomis.

Din primele informații, este vorba despre o explozie urmată de un incendiu izbucnit la iahtul Bavaria ancorat în portul Tomis.

S-au deplasat la fața locului patru autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Fripis, ambarcațiune cu tun de apă și o ambulanță SMURD. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, din primele verificări, nu sunt victime surprinse de explozie.

Se pare că trei ambarcațiuni au fost afectate de incendiu, unul arzând în totalitate. Cauza probabilă-scurtcircuit la baterie.

„Intervenția a fost una destul de dificilă din cauză că, ambarcațiunea, din informațiile pe care le avem, abia ce fusese alimentată, dar, datorită eforturilor susținute a celor douăzeci de salvatori ai ISU Dobrogea, incendiul a fost localizat și lichidat în aproximativ o oră”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Oficial de la ARSVOM: Nava Sar Apollo a intervenit pentru stingerea unui incendiu apărut la un yaht în portul Tomis ,în timpul intervenției la bordul yahtului a avut loc o explozie, fapt ce a determinat extinderea incendiului. În urma intervenției Sar Apollo a reușit stingerea incendiilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii