Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expert de la Gardă, fost angajat al vicelui Darie (documente)

ro

10 Mar, 2011 02:11 3007 Marime text
cap_2.jpgLa capitolul „venitul anual realizat", expertul asistent Nicoleta Miu menţiona ca sursă de venit - alături de Garda Financiară Constanţa - SC Valcredi Grup SRL Constanţa, firmă în care, potrivit www.vrajitorul.eu , acţiunile ar fi împărţite între Gheorghe Cristian, Valentin şi Constantin Edmond Darie

Situaţii dintre cele mai interesante la Garda Financiară Constanţa. Nicoleta Miu, expert asistent la Garda Financiară Constanţa, menţiona în declaraţia de avere din 2008 printre sursele de venit SC Valcredi Grup SRL Constanţa, firmă în care, potrivit www.vrajitorul.eu , îi regăsim pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Gheorghe Cristian Darie, dar şi pe Valentin şi Constantin Edmond Darie.

Garda_bani.jpgExpertul asistent mai nota în 2008 că nu este membru al Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici şi că nu are case, terenuri, maşini sau alte bunuri de valoare. Totuşi, este interesant de remarcat faptul că, la capitolul „venitul anual realizat", „gardista" menţiona ca sursă de venit - alături de Garda Financiară Constanţa - SC Valcredi Grup SRL Constanţa, firmă în care, potrivit www.vrajitorul.eu , acţiunile ar fi împărţite între Gheorghe Cristian, Valentin şi Constantin Edmond Darie. De menţionat că, un an mai târziu, colaborarea cu Valcredi nu mai este menţionată în declaraţia de avere. În 2008, expertul asistent Nicoleta Miu nu era membru de sindicat şi nu deţinea terenuri, apartamente, case, maşini sau alte bunuri care să merite să fie menţionate în declaraţia de avere. De asemenea, „gardista" nu avea active financiare sau plasamente de orice fel, însă nici datorii. Foarte interesant este încă capitolul „venitul anual realizat", unde expertul asistent menţiona ca sursă de venit SC Valcredi Grup SRL alături de Garda Financiară Constanţa, suma realizată fiind de 10.715 lei.

În 2008, vicele a renunţat la calitatea de administrator

Potrivit informaţiilor oferite de site-ul www.vrajitorul.eu , firma Valcredi a fost înfiinţată în 1998 şi are sediul în Satul de Vacanţă, obiectul principal de activitate fiind reprezentat de „restaurante". De menţionat că în 2008, Gheorghe Cristian Darie, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, s-a retras din funcţia de administrator al firmei. Revenind însă la activitatea SC Valcredi Grup SRL, este de precizat că în anul 2008 firma avea un număr mediu de salariaţi de 20, o cifră de afaceri de 1.136.529 de lei şi un profit net de 12.307 lei. Un an mai târziu, cifra de afaceri a scăzut la 829.974 de lei, profitul net a fost 0, în schimb înregistrându-se o pierdere netă de 108.154 de lei. De altfel, 2008 a fost şi anul în care societatea s-a judecat cu Oficiul Registrului Comerţului Constanţa, litigiul fiind înregistrat sub numărul 9187/118/2008 pe rolul Secţiei comerciale a Tribunalului Constanţa. În proces, ORC Constanţa era reclamant, iar firma familiei Darie avea calitatea de pârât. Foarte interesant, obiectul dosarului îl constituia „dizolvare societate (registrul comerţului)", însă pe 11 noiembrie 2008 cererea a fost respinsă, ca „rămasă fără obiect". În ceea ce o priveşte pe Nicoleta Miu, este de precizat că, în anul 2009, aceasta a declarat că este membru al Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici. Totuşi, femeia nu pare să se fi îmbogăţit în cursul anului petrecut ca angajat al Gărzii Financiare Constanţa. În continuare, în declaraţia de avere, aceasta menţiona că nu are terenuri, clădiri, maşini, active financiare, investiţii sau plasamente. În schimb, în documentul din 2009 a apărut o datorie de 6.000 de lei, fiind vorba despre un credit contractat în 2008 şi scadent în 2010. La capitolul venitul anual realizat, Nicoleta Miu a menţionat suma de 27.596 de lei.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii